Første natt, første dag

I går, fredag, hentet vi Jimmi hos oppdretteren på Skollenborg. Han oppførte seg eksemplarisk i bilen. Lå i fanget til matfar og småsov hele veien. Da vi endelig kom hjem var det mye nye lukter og ting som måtte undersøkes, men alt i alt var han veldig rolig og så ut til å trives i sitt nye hjem.

p1160212

Fant ganske fort ut hvor plassen hans var.

Natten gikk også veldig fint. Med litt kos gjennom døra til buret roet han seg fort og sov hele natten igjennom. Vi hørte ikke et kny, og måtte nesten bort for å sjekke om han pustet.  Tissetreningen går også fint, og med mange turer ut i bakgården i løpet av dagen får han oftest gjort sitt ute. I tillegg til å bli godt kjent i bakgården har vi hilst på litt fremmede turgåere på Grünerløkka i dag. Barnevogner, en katt og naboens (litt grinete) chihuahua er veldig spennende. Nesten så spennende at det er vanskelig å gå hjem igjen.

p1170231p1170238p1170250

Klikk på bildene for å se dem i større format.

Bilde1:
Sofasoving er fint når man blir vekket tidlig av en liten valp. Jimmi er enig, og ligger i sin favoritt sovestilling - på ryggen. Sofaen er for anledningen valpesikret; pakket inn i fleecepledd fra IKEA.
Bilde2: Det er ikke lett å ta fine bilder av en valp som synes kameraet ser ut som en hundeleke.
Bilde3: Jimmi flørter med matmor, som allerede er fortapt.

7 kommentarer

mariann

18.01.2009 kl.10:44

Grattis som nybakt "mamma". Jimmi er bare helskjønn, *smelt*

Zhivago

20.01.2009 kl.10:20

Fiiin valp. Den skulle jeg ønske jeg kunne leke med. Selv er jeg fem måneder og 37 kilo nå. Men størelse means nothing. Lykke til :O) voff voff

Marie Holdhus

20.01.2009 kl.13:09

Mariann: Takk for det :) Skulle nesten ønske det fantes mammaperm for valpeeiere også. Det er litt av en kabal for å passe på at han ikke er alene de første ukene.Zhivago: Åneidu, størrelse er ingen hindring for lille Jimmi. Han hopper på og vil leke med hunder i alle størrelser. Ganske så modig!

Line Marie

21.01.2009 kl.11:53

Så veldig fin hund dere har fått! :) Ønsker meg Jack Russel selv, eller egentlig har jeg ikke helt bestemt meg for hva jeg vil ha. Jeg er så glad i hunder... :) Så nusselig deres var! Ble helt valpesjuk nå, hehe! ;)

Verdens nest beste Harald

22.01.2009 kl.13:39

Hva med litt flere bilder og hvorfor er det ikke noe Jimmi cam?Klør han seg like mye i navlen som typen din? :-p

Marie Holdhus

22.01.2009 kl.15:04

Line Marie: Takk for det! Det er veldig koselig, men også mye jobb. Han kan jo ikke være alene de første ukene, så det måtte litt planlegging til og mye hjemmekontor for sambo :)

Marie Holdhus

22.01.2009 kl.15:17

Harald: Bilder kommer :) Ligger forsåvidt også en del bilder på Calles picasa http://picasaweb.google.com/ccsalvesen/Jimmi#Jimmi-cam har vi tenkt på ja! Utrolig greit å ha når han må være alene noen timer på dagen og vi er på jobb. Skal ikke se bort i fra at Calle monterer det opp :pDet er ikke så mye navle å klø i på Jimmi egentlig. Måtte faktisk sjekke han når jeg leste kommentaren din, fordi jeg har ikke sett navlen hans! Men den er der som et bittelite, nesten usynlig arr på magen hans :)

Skriv en ny kommentar

hits