Jimmi 11 uker

I dag har vi bestilt veterinærtime, sendt avgårde mail om valpekurs og innmelding i Norsk Terrier Klubb. I tillegg har vi fått i oss siste dose ormekur for denne gang. Vi har gått en "lang tur" rundt tre kvartaler og hilst på noen barnehagebarn som akte i parken. Så nå er Jimmi sliten og ligger til ladning i kurven sin :)

Dagene går fort og Jimmi har snart vært hos oss i en hel uke. Han har helt klart blitt mer husvarm. De første dagene oppførte han seg som sagt eksemplarisk, men nå som han er blitt kjent med oss og leiligheten er han også blitt tøffere og biter en hel del i møbler, klær og hender. Nei-treningen er derfor i full gang, og vi gleder oss til å se resultater.

Han er ikke bare bøllete og har allerede lært seg å sitte på kommando! Snart kan han også "dekk". Vi gleder oss til å lære mer på valpekurs og er kjempestolte!

Turene begynner også å bli lengre nå som han er vant med lukter og lyder i byen. Det er lett å få sosialisert han med andre hunder og mennesker. Vi har vært borti både barnevogner, lastebiler, barn og andre hunder i forskjellige størrelser. Det er så spennende at Jimmi helst ikke vil gå videre. Snart skal vi ta vår første tur på trikken også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits