Jimmi 3 mnd

Det blir mye Jimmiblogging om dagen. Må nesten bli sånn når han er alt jeg tenker på :)

I helgen har vi vært i Bærum og feiret familiebursdager både fredag og lørdag, og Jimmi har vært med. Tror det har vært veldig spennende å møte masse nye mennesker og nye lukter i nye hus. Vi har også fått prøvd langline for første gang! Det er en 15 m lang line kledd med orange plast - den både synes godt og setter deg sjelden fast. Så da kan Jimmi løpe "fritt" rundt og han elsker det! Han holder (nesten) alltid et lite øye med oss, og kommer løpende dersom vi er for langt unna. Gleder meg veldig til å bruke langlinen igjen på fjellet om ett par uker!

Ellers trener vi litt "alenetrening" om dagen. Jimmi har vært alene mellom 10-30 min hver dag siste tiden. Jeg har stått utenfor døren de første og de siste minuttene for å høre om han står og piper. Det gjør han heldigvis ikke! Når jeg går piper han i noen få minutter, mens når jeg kommer tilbake ligger han i buret sitt og slapper av. Jeg har imidlertid lyst til å ta opptak av han så vi kan være helt sikre på at han ikke står og piper hele tiden. Denne uken skal vi prøve oss på enda lenger tid borte fra terroristen vår - det hadde nemlig vært veldig greit om matmor kunne dratt på forelesning uten at matfar må jobbe hjemmekontor.

Nei-treningen jeg skrev om tidiligere viser allerede resultater! Dersom han biter i sokkene våre, møbler e.l. og vi sier 'nei' så grynter han litt og slutter ganske så fort. Så får han en leke å tygge på istedet. Utrolig deilig å se at det nytter!

p1250228s

På gummimatte på bordet går vi igjennom hele Jimmikroppen fra nesetipp til halen ett par ganger i uken. Målet er at han skal bli vant til å håndteres og vant til å stå på bord - både hos veterinæren og i forbindelse med utstilling.

9 kommentarer

mariann

03.02.2009 kl.15:22

Hadde tenkt å mase på litt Jimmi-oppdatering idag... men så kom det av seg selv. Jeg elsker Jimmiblogging... Han er jo så nydelig.

Marie Holdhus

03.02.2009 kl.17:03

Det var veldig hyggelig å høre!! Var litt redd for at det kanskje blir litt kjedelig med alt hundepratet :)

Frida

03.02.2009 kl.20:14

Savner Jimmi! Tenker på å komme innom en tur snart om dere har tid? :)

Frida

03.02.2009 kl.22:43

sv:amalie har laget headeren - og den er egentlig bare en mellom ting. tok bilder i studioet på skolen i dag til den som skal bli ordentlig, så gidder ikke stresse med det nå.neh, gidder ikke det med kommentarene - gjør det hvis jeg får noe dritt ;)

Sofia

03.02.2009 kl.23:32

Kan inte hjälpa det, men jag blir så avundsjuk när jag ser om en normal hund! ;o) Men, jag låtsas att Solo är en minigris istället och gläds med er! Fantastiskt fin liten krabat ni har fått!

mariann

04.02.2009 kl.08:09

Nå er jeg litt i denne "mamma/gravid"-boblen jeg da, og hund/baby går hånd i hånd, jeg syns det er superkoselig med oppdateringer.

Marie Holdhus

04.02.2009 kl.10:37

Frida: Ok! Så spennende med bilder tatt i studio da, gleder meg til å se dem :) Vi sees søndag!

Marie Holdhus

04.02.2009 kl.10:45

Sofia: Hehe, det skjønner jeg godt. Solo har jo vært "en håndfull". Takk for det :)Mariann: Så bra! Følger ekstra godt med på bloggen din om dagen - plutselig stopper jo den daglige bloggingen opp, og du ligger på sykehuset med vesla i armene :)

Maren

06.02.2009 kl.14:13

Kjempe søt hund : )

Skriv en ny kommentar

hits