Vaksine og en slapp vofs

Med en liten vofs som biter og gnager på oss tenkte jeg det er fint å sikre seg, så i går var jeg hos legen og fått vaksine mot stivkrampe (+ polio, dysteri og kikhoste i samme slengen). Det er over 10 år siden sist jeg vaksinerte meg, men det gjorde vist ingenting. Antistoffene ligger nemlig i dvale inntil man setter en booster-vaksine :) Litt stiv i armen og influensasymptomer som forhåpentligvis gir seg til i morgen!

Jimmi har vært litt småslapp de to siste dagene. Jeg blir selvfølgelig utrolig bekymra når han plutselig sover mer enn vanlig, nesten ikke spiser og må på do midt på natta (det har han aldri gjort før). Heldigvis hadde jeg kjøpt et termometer til han på apotektet, så vi fikk sjekket tempen. Jimmi ble mildt irritert over å få et termometer oppi rumpa helt plutselig! Og det måtte faktisk to forsøk til før jeg fikk det ordentlig til. Stakkars! Resten av dagen lagde han glatte flekker på gulvet av glidemiddelet jeg brukte over hele gulvet pga restene som satt på stumpen hans. Hehe :)
Det viste seg at Jimmi ikke var syk likevel. Veterinæren sjekket hele han og ga han bare boksmat for sensitive mager - noe som gjør at han spiser som en hest og har ånde som ikke ligner noe. Ugh!

I dag skal jeg og vofsen være alene hjemme helt til i morgen ettermiddag. Sambo er på jobb-ting. Heldigvis skal vi spise middag med Ida i kveld, så da får vi litt selskap :)

For øvrig må jeg skryte av at vofsen nå kan sitt, dekk, bli og nei (det vil si han kan det når situasjonen er ideell). Vi øver forsatt på "gi labb" og "kom". Dessuten prøver vi å lære han navnene på bamsene sine sånn at han kan hente riktig bamse når vi sier "hvor er brum?" og "hvor er grisen?". Hehe. Video kommer etterhvert!

Nuh må vi vist en tur ut! Det er nemlig noen som har satt seg på dørmatte og bjeffer på meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits