Peiskos

p2140286

Bildet er av vofsen som sover på pleddet sitt forann peisen på hytta på Nesbyen. Etter kort tid med sterk skepsis for bålet i peisen bestemte han seg fort for at det varmeste stedet i hytta skulle bli fast hundeplass. Jimmi koste seg i snøen og fikk masse mosjon. Peisen ble til slutt brukt til opptining av frossen valp mellom øktene i snøen. Deilig var det også å løpe mer eller mindre fritt i langline i stedet for det korte båndet vi bruker i byen!

Vi har også vært vår første tur på valpekurs! Første kveld var teorikveld uten hund, men vi begynner for fullt med kursing to kvelder i uka etter vinterferien. Så da blir det mye nytt å trene på for både to- og firebeinte her i huset! I kveld har vi filmet mens vi trente på triksene han nå kan. Så snart kommer skrytefilm av vårt 3,75 måneder gamle geni!

Forøvrig må jeg legge til at jeg aldri har irritert meg så mye over hundeeiere som ikke plukker opp dritten etter hundene sine som jeg gjør nå som jeg har hund selv. Det ligger jo hundebæsj overalt på Grünerløkka! Kjipt å bli stemplet som "en av dem" og spesielt kjipt med en valp som insisterer på at hundebæsj er en delikatesse. Ugh..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits