Hyttepåske!

Fredag reiste vi på påskeferie til hytta på Nesbyen. Vi hadde ett par nydelige dager for sola forsvant, men vi fikk i hvertfall en liten skitur og kost oss masse i solveggen på terassen. Jimmi storkoser seg i snøen og vi satte opp en løpeline slik at han kunne løpe rundt hytta selv om vi var inne. Etterhvert fikk han også løpe helt fritt, uten bånd. Jeg var litt redd for at han skulle benytte anledningen og stikke av ut i skogen, men han holdt seg i nærheten av hytta (puh!). Han virket så utrolig lykkelig over å kunne utforske området helt på egenhånd. Han ble også kompis med nabohunden, Selma, en søt blanding av Cavalier og Tibetansk spaniel. De løp rundt som gale og ertet hverandre - Selma først og Jimmi pesende etter. Jimmi gjenkjenner faktisk allerede navnet "Selma" så hun må ha gjort inntrykk!

Lørdag brakk Jimmi tuppen av en hjørnetann i et forsøk på å drepe en metallspade. Heldigvis var det en melketann, og vi fikk fakset over resept på smertestillende fra veterinæren. Men påskeferien til Jimmi ble ikke noe bedre av den grunn - magen hans reagerte sansynligvis med pillene og han hadde flere "uhell" de kommende dagene både inne i buret, i senga og på gulvet. Og han begynte å kaste opp. Stakkars liten! Så i dag, onsdag, kjørte vi hjem og dro rett til veterinæren. Nå er Jimmi på en diett på kokt ris og kylling for at magen skal få noe lettfordøyelig dagene fremover, og på tirsdag kl. 10 skal vi tilbake til veterinæren og trekke resten av hjørnetannen. Han blir nok fin som ny :)

p4040064dsc00747

Bilde 1 og 2: Det er ganske fint å slappe av i hengekøya med matfar. Og enda bedre å få hele plassen for seg selv.

p4050090p4050109

Bilde 3: Jimmi er ikke så kresen på lekene sine - en liten vedkubbe hengt opp i et tau er underholdning i flere timer!
Bilde 4: Når vi skulle ut på skitur måtte Jimmi ha på potesokker - meget upopulært.

p4050113p4070134

Bilde 5: Nydelig vær må nytes på terassen selv om det er så kaldt av både matmor og pelsmonsteret måtte pakkes godt inn. Mener å huske det var et glass hvitvin der et sted og.
Bilde 6: Jimmi og Selma in action.

5 kommentarer

mariann

08.04.2009 kl.23:20

Så utrolig fine bilder Marie :-) Skikkelig blinkskudd!! Håper resten av påsken blir fin også. Vi reiser i morgen, håper solen velger å titte frem litt.

Nora

11.04.2009 kl.23:11

Så søte bilder! Håper det går bedre med Jimmi nå da, stakkars liten. Jeg er på hytta nå jeg (mobilt bredbånd, hurra), vi har gått på ski og hatt fin sol vi også:) God påske:)

Marie Holdhus

14.04.2009 kl.16:51

Mariann: Tusen takk for det :) Nora: Takk, takk :) Tror det går bedre med han nå, ja.. Vanskelig å si, men han virker ihvertfall piggere. Håper du hadde en fin hyttetur, vi sees på jobb i neste uke!

Aina & Linn

16.04.2009 kl.19:24

For en fin hund du har! ;)

Marie Holdhus

16.04.2009 kl.21:35

Linn: Takk, det samme tilbake :) JRT er jo en helt fantastisk tøff hund!

Skriv en ny kommentar

hits