Jeg presenterer: Valpeblogg


http://valp.blogg.no


Det har blitt lite blogging i det siste og en av grunnene er at jeg har fokusert på mitt nye bloggprosjekt.

Min egen blogg har de siste månedene blitt full av innlegg om Jimmi, til tross for at jeg har prøvd å holde igjen på innleggene om hund. For å prøve å redde min egen blogg fra å bli en ren "dogblog" opprettet jeg http://valp.blogg.no.

Bloggen vil forhåpentligvis bli en interessant og nyttig informasjonskilde for deg som er interessert i hund, men også en dagbok over hverdagen min med Jimmi. Den vil blant annet handle om det å skaffe seg hund, om å oppdra en valp, om Jimmi og litt tips til gode og billige produkter jeg har kommet over i jungelen av hundeutstyr, mat og leker.

 

Til nå har jeg blant annet skrevet om tannfelling hos valper, tyggebein som er bra for tennene og en evigvarende hundeleke.

Jeg håper du tar turen innom og legger igjen om kommentar :)

3 kommentarer

mariann

11.05.2009 kl.12:25

Hei igjen. Håper spillkvelden var vellykket og at du har en fin start på uka:-)Ang stellebag så er det veldig individuelt hva man føler man MÅ ha med seg. Jeg har tre, fire bleier, et skift, våtservietter, stelleteppe, helseteppe + miniutgaver av Weledas babyprodukter. Jeg har også med en flaske + en boks morsmelkerstatning just in case. Tepper og større ting kan jo fint plasseres i kurven under vognen også, så trenger jo ikke være så stor om man planlegger litt. Jeg er heller ikke ute så mye mer enn 3-4 timer i slengen, så sjeldent jeg har hatt brukt for alt pikkpakket. Jeg ville nok uansett gått for den første eller andre du har sett på. Håper det var litt hjelp..

mariann

11.05.2009 kl.12:30

Ang Manuel så er han en gratis katt fra FOD-gården. http://www.fod.no/viewPage.php?page=0 Ville gjerne ta en som trengte et hjem fremfor rasekatt, og som du sier så er han jo utrolig skjønn :-)

Junie

12.09.2009 kl.16:04

Hva slags rase er Jimmi?

Bra blogg :-D

Skriv en ny kommentar

hits