Sommerferien 2010

Til tross for at jeg har hatt sommerferie fra begynnelsen av juni, ble det bare to uker fellesferie på meg og sambo. Nok en gang ble vi værende i Norge med hytteferie både på fjellet og ved sjøen. Første uka ble brukt på hytta på Nesbyen. Vi kom oss ut på telttur i år også - med nytt telt :) Det var noe helt annet å pakke sekk med 2,5 kg telt vs. 7 kg som vi gikk med i fjor. Sekkene ble på ca. 15 og 20 kg på henholdsvis meg og sambo. Finfint!


Trykk på bildene så blir de større.
1. Viktig med lister så man husker alt når man skal på tur.
2. Teltplass på en liten gresslette (!) ved Svartvann.
3. Vi koser oss i teltet mens vi venter på at det skal slutte å regne.

Planen var i utgangspunktet tre netter i telt, men vi valgte å dra hjem etter to netter på grunn av et sinnsvakt regnvær. Noen vil sikkert kalle det pysete, men vi hadde lite lyst til å slå opp telt i regnvær for så å våkne til klær som forsatt er våte. Isj.. Vi fikk oss uansett tre fine turer i Nes Nordmark. Jimmi storkoste seg, og ble kjempesliten. På siste campen sovnet han i lyngen før vi fikk satt fra oss sekkene!

1. Sambo og Jimmi poserer. Vi fikk nydelig vær andre dagen :)
2. Også sauene poserer villig for kameraet! Her er vi ved Holmevann hvor vi campet andre natten.
3. Litt kaldt om natta så da krøp fikk Jimmi sove nederst i soveposen.


1. På vei hjemover i øsende regnvær og tåke. Men det var en fin tur likevel, godt å vite at varm hytte venter.
2. Dette er fra siste uka av ferien hvor vi var i Sande. Deilig å sitte ute og lese om morgenen før sola begynner å varme ordentlig :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits